Családi ház -Kádár-kocka- újragondolva

Alkotás bemutatása

-Épületeim mindegyike a megrendelők személyes igényekre szabott, egyedi alkotás. Célom a megrendelő elégedettsége, melyet minőségi kreatív tervezési munkával, magas szakmai tudásommal, idő és értékálló építészeti megoldásokkal az ügyfelekkel folyamatosan kommunikálva hozok létre. HISZEM, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek, ügyfeleim legnagyobb megelégedésére!- (Fazekas Miklós - építész, fm-epulettervezes.hu)



Családi ház átalakítás, bővítés -Kádár-kocka- újragondolva
Hasznos alapterület: 154 m2

Az épületet átszabtam, bővítettem. A végeredményben, az épület fontos jellemző részeinek kiemelése (mint pl. bejáratok) egyszerű, szolid eszközökkel és formában történnek. A megvalósuló színek tükrözik az építészetben ma követett domináns színvilág színeit és tömegformálásban is a kortárs építészet stílusjegyei szerepelnek. 
Az alaprajzi kialakítást tekintve földszintesben gondolkodtak a megrendelők, és három különálló lakóegységben. Így az elhelyezni kívánt helyiségek alapterület igénye miatt nem volt könnyű a dolgom, de végül sikeresen megvalósult ez az elképzelés is. Az épület két blokkból áll. Ezen blokkok eltérő kialakításúak, különböző magassági mérettel is rendelkeznek, összekapcsolódva mégis egy egészet alkotnak. A magas szürke blokkban lett kialakítva az első lakás, ez volt a -kádár-kocka- meglévő épület, amit átalakítottam. Itt a négyzetméter nem változott, viszont az alaprajzi elrendezését praktikus megoldásokkal megváltoztattam, jól használhatóvá tettem. Ehhez csatlakozik az alacsonyabb kialakítású épületrész, amiben a további két lakást helyeztem el. Mindhárom lakás egymástól teljesen elválasztva saját bejárattal, udvari gépkocsibeállóval és kisebb-nagyobb udvarrésszel rendelkezik. A végeredmény önmagáért beszél. 
Az épület honlapomon megtekinthető: https://www.fm-epulettervezes.hu/modern-csaladi-haz-13873/

Galéria

Képek: 9

Feltöltések


Az alkotáshoz nem tartoznak feltöltések

Fazekas Miklós további alkotásai

További

9

alkotás

található weboldalunkon

Összes megtekintése

Felfedezés

Böngésszen tovább a kamarai Tagok és Alkotásaik között.

Alkotók megismerése Alkotások felfedezése