"Az év belsőépítésze" díj - Javaslattételi felhívás

  • pályázati felhívás
2013.01.02.

Határidő: 

2013.01.18.

"Az év belsőépítésze" díj - javaslattételi felhívás

 

Ez évben is várja a MÉK Belsőépítészeti Tagozata azokat a jelentős belsőépítészeti munkákat, amelyeket az Év Belsőépítésze pályázatra szeretnének jelölni.
A jelölések alapján a kamara Belsőépítészeti Tagozata kéri fel a tervezőket pályázati dokumentáció összeállítására.

 

Határidő: 2013. február 18. (hétfő)

 

A díjra bármely okleveles belsőépítész munkáját lehet jelölni. Jelölhet bárki: magánszemély vagy szervezet. A jelölések alapján a kamara Belsőépítészeti Tagozata kéri fel a tervezőket pályázati dokumentáció összeállítására.

A Laki Péter által alapított díjat évente a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozata adományozza kiemelkedően magas vagy különös tervezői értékekkel rendelkező belsőépítészeti munkáért.
A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

 

A felterjesztéseket írásban és e-mailen lehet megtenni az alkotás címe, helye, valamint az okleveles belsőépítész neve és címe közlésével.

 

Levélben a Magyar Építész Kamara Belsőépítészeti Tagozatához címezve (1088 Budapest, Ötpacsirta u. 2.) valamint a rajnai.katalinatmek.hu e-mail címre,  továbbá a  LAKI Zrt. munkatársa Horváth Noémi kereskedelmi menedzser noemiatlakinet.hu  e-mail címére.

 

Kérdésekkel O. Ecker Judit tagozatvezetőt lehet megkeresni a 06/1 341-0104 telefonszámon és az ecker.juditatupcmail.hu e-mailcímen.

 

Forrás: www.mek.hu