Vác, Madách Imre Művelődési Központ felújítása és könyvtár funkcióval bővítése, környezetének rendezése


A Madách Imre Művelődési Központ felújítása és könyvtár funkcióval való bővítése, környezetének rendezése tárgyában kiírt építészeti és tájépítészeti nyílt ötletpályázat eredményhirdetését a Kiíró elhalasztja hivatkozva a beérkezett nagy számú pályamű kellően megalapozott elbírálására. Az eredményhirdetés időpontjáról és helyéről a pályaműveket benyújtók külön értesítést nem kapnak.

Az eredményhirdetés időpontja: 2022. december 1. (csütörtök) 17 óra. Helyszín: Madách Imre Művelődési Központ aulája (Vác, Dr. Csányi László krt. 63.)

A Kiíró minden érdeklődőt és pályázót szeretettel vár az eredményhirdetésre és az azt kísérő kiállítás megnyitójára!

építészeti és tájépítészeti nyílt ötletpályázat

Vácon a dr. Csányi László körút, Tragor Ignác utca, Ősz utca, Tavasz utca és Cifra köz által határolt terület városépítészeti- és építészeti átértelmezése, a területen álló Madách Imre Művelődési Központ hosszútávú fejlesztéséhez, valamint a csatlakozó szabadterek rendezéséhez, parkolóterület kialakításához tervkoncepció készítése. Ahol az ötletpályázati kiírás a továbbiakban „tervezési feladatot” említ, azalatt a fentiekben megjelölt tervkoncepció készítést kell érteni.

Dokumentumok

meghívó_könyvtár.pdf Megtekintés

Kategóriák

Hírek

Beküldte

Téglás Zsófia | 2022-11-21 15:50