Berecz Zsolt Gábor
  • Tagszám:
    13-7389
  • MEKON:

Bemutatkozás

Berecz Zsolt Gábor vagyok, építészmérnök diplomámat a BME-n osztatlan képzésén szereztem 2017-ben, az ELTE MBA képzésén 2022-ben közgazdászként végeztem.

2014 óta dolgozom építőipari projektekben a Beruházót képviselve, 2020 óta műszaki ellenőrként.

Társaságunkat 2018-ban alapítottuk, fő profilunk komplex mérnöki szolgáltatások nyújtása magasépítési projektekhez, szakági kollégákkal kiegészülve - mélyépítés, épületvillamosság- és gépészet, út- és közműépítési munkarészeken.
A projektekben a Megrendelő mérnöki képviseletét látjuk el, egy olyan menedzsment szemlélet hozzáadásával, hogy a műszaki elvárásokon felül a határidőben való teljesítés betartatása, valamint a költségek is kontroll alatt legyenek a projekt teljes élettartamában, az előkészítéstől a megvalósításon át, a garanciális időszakon túl az üzemeltetés során is.

Kivitelezésszervezési feladatokat láttunk el több tizenharmadik kerületi tizenöt-huszonöt lakásos társasház projektnél, klasszikus magasépítési műszaki ellenőri feladatokat láttunk el a Bem téri öt csillag superior KIMPTON Hotelnél és a mögötte lévő prémium irodaházban.
2019. óta a legnagyobb magyarországi gyorsétteremlánc 100 éttermének átalakítási feladataiból 50-et mi vezényeltünk, a következő években pedig az új építésű egységek beruházás lebonyolítói feladatait látjuk el.
A tizenhetedik kerületben egy olyan projekten dolgoztunk, ami Continental minta csarnoka és oktató műhelye amellett, hogy a főváros egyik legnagyobb forgalmú gumis műhelye is.

Csapatunk erőssége, hogy a Megrendelőinknek érthetően adjuk át adott építési projekt műszaki és gazdasági előrehaladását – javaslatot adva a problémákra, felhívva a figyelmet az esetleges kockázatokra, vagy bemutatva egy-egy olyan korszerű építési megoldást, amely segítségével vagy magasabb minőség érhető el, vagy pénz takarítható meg: legyen megrendelőnk gumis, jogász, fodrász vagy fogorvos, tőlünk könnyen emészthető módon, a lényeget átadva kapja meg a szükséges információkat.

Alkotások


Ehhez a profilhoz nem tartoznak még Alkotások

Felfedezés

Böngésszen tovább a Alkotóink és Alkotásaik között.

Alkotók megismerése Alkotások felfedezése