Családi ház - Terasz az otthon ölelésében

Alkotás bemutatása

-Épületeim mindegyike a megrendelők személyes igényekre szabott, egyedi alkotás. Célom a megrendelő elégedettsége, melyet minőségi kreatív tervezési munkával, magas szakmai tudásommal, idő és értékálló építészeti megoldásokkal az ügyfelekkel folyamatosan kommunikálva hozok létre. HISZEM, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek, ügyfeleim legnagyobb megelégedésére! - (Fazekas Miklós - építész, fm-epulettervezes.hu)


Családi ház - Terasz az otthon ölelésében
Hasznos alapterülete: 206 m2

A megrendelőkhöz színvilágban a barna-fehér-antracit kombináció állt közel, kiegészítve csiszolt mészkő felületekkel. Kérésük volt egy nyugodt befelé forduló otthon megteremtése, továbbá kiemelten fontos szempont volt a hátsókerttel a kapcsolat, + a kertet már a bejáratnál az épületbe belépve is szerették volna látni. A tervezést teljes egészében ránk bízták. 
Az épület nem hivalkodó, de mégis kitűnik az utcaképből. A külső tömegforma mutatós képet fest a szembefordított, eltolt félnyeregtetőknek köszönhetően, ami kiegészül a modern anyaghasználattal. Az épületfotózás alkalmával a megrendelőnk édesanyja fogadott minket, aki lelkesen dicsérte a házat és elmondta, hogy minden tökéletes, de legjobban a -plusz szobát- szeretik amit a nappali és terasz összenyitásával kaptak.  

A házat bemutatta a SZÉP HÁZAK magazin 2018/6 számában. Bekerült a SZÉP HÁZAK 2019-es naptárába-MÁJUS hónaphoz és Vecsés Város Településképi Arculati kézikönyvébe is bekerült, mint követendő jó példa.

Bővebb leírást, 3D látványterveket, külső és belső fotókat, videót az épületről a honlapomon tekinthet meg: https://www.fm-epulettervezes.hu/modern-csaladi-haz-15044/

Galéria

Képek: 16

Feltöltések


Az alkotáshoz nem tartoznak feltöltések

Fazekas Miklós további alkotásai

További

9

alkotás

található weboldalunkon

Összes megtekintése

Felfedezés

Böngésszen tovább a kamarai Tagok és Alkotásaik között.

Alkotók megismerése Alkotások felfedezése