Fazekas Miklós

Bemutatkozás

VÉGZETTSÉGEK:

BME Építészmérnöki karán végeztem 1991-ben. TELJES KÖRŰ ÉPÍTÉSZ tervezői, és TARTÓSZERKEZET TERVEZŐi jogosultsággal rendelkezem. Pár év elteltével a kivitelezésben is tevékenyen vettem már részt, ezért ebben az irányban is tovább képeztem magam és MŰSZAKI ELLENŐRi és FELELŐS MŰSZAKI VEZETŐi jogosultságot is szereztem.

Az épületek majdani alacsony energiafelhasználása a tervezésen múlik elsősorban. Mindig is szívügyem volt az alacsony energiafelhasználás a megvalósítás után, ezért szinte az elsők között 2012-ben MINŐSÍTETT PASSZÍVHÁZ TERVEZŐ is lettem. A megszerzett tudás birtokában tervezőként már a magyar jogszabályok előírásait akkor is felülmúló energetikával rendelkező (a német Passivhaus Institut által minősített) passzívházakat is tervezek.
Vecsés Város tervtanácsának tagja is vagyok 2002-óta.

ÍGY DOLGOZOM:

Saját építészirodámat 1995-ben alapítottam, amiben MODERN, EGYEDI, SZEMÉLYES IGÉNYEKRE SZABOTT a mai kor elvárásainak megfelelő, de sokszor inkább előremutató, MINŐSÉGI CSALÁDI HÁZAKAT, ENERGIATAKARÉKOS és PASSZÍVHÁZAKAT, KÖZ és IPARI ÉPÜLETEKET TERVEZEK.

MINDEN TERVEZÉS ÚJ KIHÍVÁS számomra, mert nincs két egyforma ügyfél, telek, adottságok, igények, életforma.

CÉLOM, HOGY OLYAN OTTHONT, vagy ÉPÜLETET ALKOSSAK AMI MEGRENDELŐIM ÖRÖMÉRE SZOLGÁL. Az Építtető kéréseit maximálisan figyelembe véve, azt kreatív tudásommal kiegészítve, praktikus térkapcsolatokkal és életterekkel tervezem meg az otthont, vagy közösségi épületet, esetleg ipari csarnokot. Mindvégig szem előtt tartva a funkcionalitást és a gazdaságossági szempontokat is. Mindezt egyedi, esztétikus, modern külső megjelenéssel harmonikusan ötvözve.

A Megrendelőinkkel folyamatos kapcsolatban vagyunk. Az első megbeszéléstől a vázlatterveken át közös a kommunikáció, ami elvezet a végleges tervek teljes kidolgozottságáig, majd beadásig. Igény esetén a kivitelezés szakaszában is segítem, tervezői művezetéssel vagy műszaki ellenőrzéssel garantálom a terv szerinti megvalósulást. A minőségi munka elvégzése mellett büszke vagyok a rugalmas és problémamegoldó képességemre, amivel mindig megtalálom a legmegfelelőbb megoldást!

EGY JÓ TERV létrehozása a megrendelői igények alapján egy hosszabb folyamat.

FONTOS ÜGYFELEIMMEL az összhang megléte és a folyamatos kommunikáció. Ez képezi az alapját az egyedi tervek születésének.

HISZEM, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek. Ügyfeleim legnagyobb megelégedésére!

Weboldalamon bővebb információkat vagy kapcsolati adatokat és további referenciákat is megtekinthet. https://www.fm-epulettervezes.hu


Alkotások

Alkotás megtekintése

Feltöltött alkotás: 13

Felfedezés

Böngésszen tovább a Alkotóink és Alkotásaik között.

Alkotók megismerése Alkotások felfedezése