Családi ház - Vecsés

Alkotás bemutatása

-Épületeim mindegyike a megrendelők személyes igényekre szabott, egyedi alkotás. Célom a megrendelő elégedettsége, melyet minőségi kreatív tervezési munkával, magas szakmai tudásommal, idő és értékálló építészeti megoldásokkal az ügyfelekkel folyamatosan kommunikálva hozok létre. HISZEM, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek, ügyfeleim legnagyobb megelégedésére!- (Fazekas Miklós - építész, fm-epulettervezes.hu)

Családi ház - Vecsés
Hasznos alapterület: 322 m2
Épületszintek száma: 2 • Földszint+Emelet

A megrendelők kérésének megfelelően egy lapostetős, reprezentatív, ultramodern kortárs építészeti stílusjegyekkel ellátott épület terveztem.
A ház érdekes és látványos egyedi megjelenését többek közt az épület utcafronti homlokzatán körbefutó keret adja, ami egy különálló oszlopban végződik, e-mellett minden homlokzaton más-más látványos építészeti megoldás teszi izgalmassá a formavilágot. A színek dominánsak, az alkalmazott anyagok tükrözik az építészetben ma használatos megoldásokat.
A modern külső, modern belsőt is takar. Az elrendezése ahol lehet jellemzően laza, nyitott terekből áll. Az épületen nagy nyílászárók vannak és további két felülvilágító is a gondoskodik arról, hogy az épületbe a természetes fény uralkodjon. A lakótérhez kapcsolódik a terasz, ami kellően fedett és az oldalán oszlopok támasztják alá. Az udvari nagy medence további lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra.

A tervezett házról további külső és belső 3D látványterveket a honlapon tekinthet meg: https://www.fm-epulettervezes.hu/modern-csaladi-haz-22164/

Az épület kivitelezése folyamatban van, (jelenleg szerkezetkész az állapot), de honlapunkon folyamatosan teszünk közzé az épülő házról aktuális fotókat.

Galéria

Képek: 12

Feltöltések


Az alkotáshoz nem tartoznak feltöltések

Fazekas Miklós további alkotásai

További

9

alkotás

található weboldalunkon

Összes megtekintése

Felfedezés

Böngésszen tovább a kamarai Tagok és Alkotásaik között.

Alkotók megismerése Alkotások felfedezése