Bp-i., modern, földszintes lakóház

Alkotás bemutatása

-Épületeim mindegyike a megrendelők személyes igényekre szabott, egyedi alkotás. Célom a megrendelő elégedettsége, melyet minőségi kreatív tervezési munkával, magas szakmai tudásommal, idő és értékálló építészeti megoldásokkal az ügyfelekkel folyamatosan kommunikálva hozok létre. HISZEM, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek, ügyfeleim legnagyobb megelégedésére!- (Fazekas Miklós - építész, fm-epulettervezes.hu)

Földszintes lakóház
Hasznos alapterület: 193 m2

Egyszerre kaptam a megbízást a családtól két, egymás szomszédságában felépülő modern ház terveinek elkészítésére. Az egyik telekre ezt a földszintes egylakásos családi házat kérték, a másikra egy emeletes kétlakásos házat képzeltek el. (az első képen az emeletes épület is látható) Mindkettőt modern stílusban, lapostetős kialakítással. A két ház szinte egyszerre is épült fel.
Egy fiatal páré lesz ez a földszintes ház. Hozzájuk színösszeállításban a fekete-fehér-szürke színvilág áll közel, amit szerettek volna viszont látni az épületen is. A vidám hangulatú beszélgetések után hamar elkészültek a tervek, majd az építkezés is megvalósult.
A vakolt homlokzat mellett a házon megjelenik az elegáns EQUITONE szálcement táblás burkolat és helyenként kiegészítésként Palermo fehér kültéri kőburkolat is.
A végeredmény egy elegáns, mai forma és színvilágú, harmonikus, modern épület. 
A ház bekerült a SZÉP HÁZAK MAGAZIN 2021/4 számába is.
Az épülettervezés részletes leírása, 3D látványtervek, külső-belső épületfotók és a megvalósult házat bemutató videó is megtekinthető az oldalon: https://www.fm-epulettervezes.hu/modern-csaladi-haz-16305/

Galéria

Képek: 17

Feltöltések


Az alkotáshoz nem tartoznak feltöltések

Fazekas Miklós további alkotásai

További

9

alkotás

található weboldalunkon

Összes megtekintése

Felfedezés

Böngésszen tovább a kamarai Tagok és Alkotásaik között.

Alkotók megismerése Alkotások felfedezése