Bp-i családi Ház - Félnyeregtetők összefonódása

Alkotás bemutatása

-Épületeim mindegyike a megrendelők személyes igényekre szabott, egyedi alkotás. Célom a megrendelő elégedettsége, melyet minőségi kreatív tervezési munkával, magas szakmai tudásommal, idő és értékálló építészeti megoldásokkal az ügyfelekkel folyamatosan kommunikálva hozok létre. HISZEM, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek, ügyfeleim legnagyobb megelégedésére!- (Fazekas Miklós - építész, fm-epulettervezes.hu)


Családi ház: Félnyeregtetők összefonódása
Hasznos alapterület: 202 m2

Az egyszerű tömegképzést az egymással szembefordított és túllógatott tetősíkok teszik izgalmassá. A bejárat melletti épületrész visszább ugratott, megmozgatva ezáltal a homlokzatot. A pillérek és a házon megjelenő kő és fahatású szálcement burkolatok kiemelik és elválasztják az egyes területeket. Az épületet úgy helyeztük el, hogy az építési hely oldalirányban teljesen kihasználásra kerüljön. Az előírt minimális oldalkertek elhagyásával a teljes telekszélesség beépítésre került, ezáltal a lehető legintimebb hátsó udvar tudott kialakulni, így az adottságok általi lehető legnagyobb mértékben elzárva azt az utca forgalmától.
A lakóteret nyitott fedélszékkel terveztük mely gazdagítja és tágítja a belsőteret. Itt a félnyeregtetőbe plusz tetősíki ablakokat helyeztünk el, ami a napszakonként változó fényjátékával még izgalmasabb térélményt nyújt. A házhoz csatlakozva látványos nyitott kültéri kemencés konyha is létesült, ami a teraszba nyúló medencével kiegészítve nyugodt kikapcsolódást ígér a ház lakói és vendégeik számára.
A házterv kiegészül az épület stílusához igazodva utcafronti kerítéstervvel is.

További 3D látványtervek az épületről és ügyfeleim véleménye a honlapon olvasható: https://www.fm-epulettervezes.hu/modern-csaladi-haz-12159/

Galéria

Képek: 7

Feltöltések


Az alkotáshoz nem tartoznak feltöltések

Fazekas Miklós további alkotásai

További

9

alkotás

található weboldalunkon

Összes megtekintése

Felfedezés

Böngésszen tovább a kamarai Tagok és Alkotásaik között.

Alkotók megismerése Alkotások felfedezése