Családi ház - Érd

Alkotás bemutatása

-Épületeim mindegyike a megrendelők személyes igényekre szabott, egyedi alkotás. Célom a megrendelő elégedettsége, melyet minőségi kreatív tervezési munkával, magas szakmai tudásommal, idő és értékálló építészeti megoldásokkal az ügyfelekkel folyamatosan kommunikálva hozok létre. HISZEM, hogy az így készült tervekből válnak megépítve is az igazán minőségi épületek, ügyfeleim legnagyobb megelégedésére!- (Fazekas Miklós - építész, fm-epulettervezes.hu)

Családi ház - Érd - Erősen lejtős telekre
Hasznos alapterület: 142 m2
Épületszintek száma: 1

Az elhangzottaknak megfelelően az első megbeszélés után, a ház „hamar kinőtt a földből,” vagyis megterveztük ezt a ki-be ugrásokkal kialakított épületet. A különböző funkciókhoz rendelt épületrészek, különböző belmagasságú terekkel társulnak. A ház elegáns, modern, a kortárs építészeti stílusjegyeket is magán viselő földszintes épület. A fehér-szürke vakolatot jól kiegészíti a gondozásmentes fahatású szálcement burkolat. A kertre néző hálószobánál, a szintén ide tájolt konyha-étkező-nappali hármas egységénél - a nagy üvegportáloknak köszönhetően - a panorámás kilátás is biztosított. A lakótérhez kapcsolódó terasz, nagyobb részben fedetten lett kialakítva. Figyelembe vettük azt is, hogy a telken két szép fa is található, amit megtartanának. A háznak sikerült a fákat „kikerülnie,- Ügyfeleink nagy örömére. A ház egyediségét a visszafogott eleganciát sugárzó utcai homlokzat mellett, a kert felől C alakban, a teraszt és a hálószobát is körülvevő acélszerkezetes, lapostetős, tagozat szolgáltatja. A bemutatott terv elsőre elnyerte a házaspár tetszését. Az épület jelenleg kivitelezés alatt áll.
A ház részletes leírása, további 3D látványtervek és videó a link alatt megtekinthető. https://www.fm-epulettervezes.hu/modern-csaladi-haz-16544/

Az épület kivitelezése folyamatban van. Az aktuális állapotról a honlapunkon teszünk közzé információkat.

Galéria

Képek: 12

Feltöltések


Az alkotáshoz nem tartoznak feltöltések

Fazekas Miklós további alkotásai

További

9

alkotás

található weboldalunkon

Összes megtekintése

Felfedezés

Böngésszen tovább a kamarai Tagok és Alkotásaik között.

Alkotók megismerése Alkotások felfedezése